Szabó Krisztina

asszisztens
szabo.krisztina [at] okologia.mta.hu
+36 28 360-122, 360-147 / 251, 118
Válogatott publikációk: 

2016

Engel R, Szabó K, Abrankó L, Rendes K, Anna Füzy A, Takács T (2016): Effect of arbuscular mycorrhyzal fungi on the growth and polyphenol profile of marjoram, lemon balm, and marigold. Journal of Agricultural and Food Chemistry 64(19): 3733-3741. Tovább ››
Varga L, Engel R, Szabo K, Abranko L, Gosztola B, Nemeth EZ, Sarosi S (2016): Seasonal variation in phenolic content and antioxidant activity of Glechoma hederacea L. harvested from six Hungarian populations. Acta Alimentaria 45:(2) pp. 268-276. Tovább ››

2014

Könczöl Á, Engel R, Szabó K, Hornok K, Tóth S, Béni Z, Prechl A, Máthé I, Tibor Balogh G (2014): Topical analgesic, anti-inflammatory and antioxidant properties of Oxybaphus nyctagineus: Phytochemical characterization of active fractions JOURNAL OF ETHNOPHARMACOLOGY 155:(1) pp. 776-784. (2014) Tovább ››

2011

Engel Rita, Könczöl Á, Szabó K, Balogh Gy, Máthé Imre (2011): Oxybaphus nyctagyneus gyulladáscsökkentő hatásának és fitokémiai összetételének vizsgálata. XII. Magyar Gyógynövény Konferencia, Szeged, Gyógyszerészet supplementum S21 Tovább ››